Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

"Greek tragedy"



Μεγάλη δημοσιότητα έχει λάβει στο διαδίκτυο η κακομεταχείριση των αδέσποτων σκυλιών στην Ελλάδα. Με αφορμή μάλιστα, την περίθαλψη ενός σκύλου με το όνομα Bonnie, το οποίο βρέθηκε στις 25 Μαρτίου στην Καβάλα, αποστεωμένο, γράφτηκε ένα τραγούδι με τον τίτλο «Greek Tragedy». Χάρις στην επέμβαση ορισμένων ευσυνείδητων, τελικά η Bonnie διασώθηκε.

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν στο βίντεο, έχουν τραβηχτεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων 4 μηνών και αποτελούν «ένα μικρό παράδειγμα της ωμότητας με την οποία αντιμετωπίζονται τα αδέσποτα στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά η σελίδα ανάρτησης του βίντεο στο youtube.

(πηγή tvxs)

4 σχόλια:

  1. Ένας λαός κρίνεται ΚΑΙ απ' αυτό!
    Σκληρό πολύ, αλλά πρέπει να τα μαθαίνουμε μπας και ξυπνήσουμε επιτέλους και κινητοποιηθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @spy
    σίγουρα ο τρόπος που συμπεριφέρεται κάποιος στα πιο αδύναμα από αυτόν πλάσματα είναι και το μέτρο της ανθρωπιάς του.

    Μακάρι κάτι να αλλάξει, θα σήμαινε πολλά... Αλλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ περνάς και βλέπεις ανθρώπους να κοιμούνται δίπλα σου στους δρόμους τα βράδια και δεν κάνεις τίποτα... η απανθρωπιά έχει χτυπήσει κοκκινο. Ποιος να ασχοληθεί με αυτό... δεν μπορώ, τρέχω, δεν έχω χρόνο... με περιμένει το spa...

    Φιλί με λίγη περισσότερη συνείδηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πραγματικά αυτό που με κάνει έξαλλο. Θα έπρεπε να υπάρχει θανατική ποινή μόνο για αυτους που κακομεταχειρίζονται αυτα τα αθωα πλάσματα. Απλα Καθαρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή