Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Δώσε θάρρος στο πουλί...

Δεν ξέρω ποιος αμόλησε παπαγάλους και λοιπά πτηνά λεύτερα να αλωνίζουν όπου βρουν και να κάνουν ότι τους κατέβει, Παρακαλείται όμως θερμώς όπως τα ξαναμαζέψει το ταχύτερο δυνατόν καθώς το πράγμα βαίνει εκτός ελέγχου.

Για του λόγου το αληθές:

Σεσημασμένος χελιδόνης - γνωστός και ως Ψαλίδας ο μυγοπνίχτης – εισβάλει στην κουζίνα του σπιτιού και ξεκινά οικοδομικές εργασίες εις την βάσην της λάμπας.


Κατόπιν απεγνωσμένων διαβημάτων εκ μέρους μας σχετικά με το απαραβίαστον της κουζίνας , κάνει την εξής βαρυσήμαντη δήλωση:

«Πριτς! Καλύτερα είναι δηλαδή τα παπαγαλάκια;
Ο ρατσισμός του χρώματος και της φυλής δεν θα περάσει»!

6 σχόλια:

  1. Θα καταγγείλω το συγκεκριμένο πουλί σε όλες τις ενώσεις, ομοσπονδίες και συμμαχίες νοικοκυρών. Είναι βαλτό, από πασίγνωστα εξωθεσμικά κέντρα, και οι ενέργειές του στη λάμπα της κουζίνας παραπέτασμα καπνού για αποπροσανατολισμό από τον αληθινό σκοπό του που δεν είναι άλλος από το να εξαφανίσει, με την ίδια μέθοδο, τη ....σιδερώστρα. Η προβοκάτσια και η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Η τσάκιση θα νικήσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ναι κύριε...! Τα παπαγαλάκια είναι σαφώς καλύτερα. Μπορείς να κάνεις και καμιά σοβαρή κουβέντα μαζί τους. Μην μεταθέτουμε λοιπόν το πρόβλημα στο χρώμα και τη φυλή. Η διαφορά είναι ποιοτικού περιεχομένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Φοραδίτσα
    αν είναι να εξαφανιστεί η σιδερώστρα απ' την ζωή μου, ότι προβοκάτσια κι αν είναι θα την καταπιώ!
    @Συνοδοιπόρε
    Μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου; όχι δεν μπορώ... Αυτό το λαχανί στα παπαγαλάκια είναι όντως ακαταμάχητο, όσο πια για την γλώσσα τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άρχισαν να έχουν και τα χελιδόνια πρόβλημα στέγασης τώρα; είπε να το παίξει πρόσφυγας, που ζητά στέγη όπου να΄ναι, και χωρίς άδεια δόμησης; καταγγελία στην πολεοδομία αμέσως!!!μήπως έχει μέσο;
    πολύ ατρόμητο τον βλέπω τον τύπο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστός ο Χελιδόνης... Εύγε του ... ήρθε να φωτίσει την μέρα...

    Χαμόγελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Γαστεροπλήξ
    δίνεις μια νέα διάσταση στο θέμα και πρέπει να επανεξεταστεί σε βάθος

    @Οδοιπόρε
    άψογος ο χελιδόνης. Στα χνάρια που χαράξαν τα παπαγαλάκια....

    Μια όμορφη μέρα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή